Προσήχθη ύποπτος για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό

Προσήχθη ύποπτος για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό

Τα νέα στοιχεία για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό, καθώς όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Παρασκευή, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνα σεσημασμένο, γνωστό στην Ασφάλεια, ο οποίος φέρεται πως στο παρελθόν είχε εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Για τον άνδρα αναμένεται να βγει ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου.

Οσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, από το υλικό των καμερών, παρακολούθησαν τη διαδρομή του μαύρου σκούτερ στο οποίο επέβαινε ο δράστης της δολοφονίας.

Μέσω αυτού του βιντεοληπτικού υλικού, διαπίστωσαν ότι το σκούτερ κατέληξε σε ένα πάρκινγκ πολυκατοικίας. Από αυτό ακριβώς το πάρκινγκ, παρατηρήθηκε κίνηση ενός άνδρα με ένα άλλο μηχανάκι, το οποίο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκει στον άνδρα που τελικά προσήχθη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT