Δήμος Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Δήμος Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Θα φυλάσσονται όλοι οι μεγάλοι χώροι πρασίνου της πόλης, ενώ η Δημοτική Αστυνομία θα διενεργεί περιπολίες με τη χρήση drones

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιπλέον μέτρα προστασίας λαμβάνει από το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμος Αθηναίων, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για την Τρίτη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «όλες οι Υπηρεσίες (Πράσινο, Καθαριότητα, Δημοτική Αστυνομία, Πολιτική Προστασία) θα βρίσκονται σε επιφυλακή, με περιπολίες όλο το 24ωρο».

Ειδικότερα, θα φυλάσσονται όλοι οι μεγάλοι χώροι πρασίνου της πόλης (λόφοι Λυκαβηττού, Στρέφη, Φιλοπάππου, Τουρκοβούνια, Ιλίσια, κ.λπ.), ενώ υδροφόρες θα είναι διαθέσιμες ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης.

Η Δημοτική Αστυνομία θα ελέγχει με drones τις περιοχές πρασίνου της Αθήνας, προκειμένου να ενημερώσει την Πυροσβεστική όπου κριθεί αναγκαίο.

«Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν, να επικοινωνούν με το 1595, το οποίο είναι σε 24ωρη λειτουργία», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT