Εικόνες από τη διάσωση ναυαγού μεταξύ Τήνου και Μυκόνου

Εικόνες από τη διάσωση ναυαγού μεταξύ Τήνου και Μυκόνου

Η διάσωση πραγματοποιήθηκε από το πλήρωμα του πλοίου Super Express, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Μύκονο και την Τήνο. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διάσωση ενός άνδρα, αφού το σκάφος, στο οποίο επέβαινε, βούλιαξε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, προχώρησε το πλήρωμα πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διάσωση του ναυαγού πραγματοποιήθηκε από το πλοίο Super Express, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Μύκονο και την Τήνο, με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας.

Εικόνες από τη διάσωση ναυαγού μεταξύ Τήνου και Μυκόνου-1
Πηγή: Screenshot

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιβαίνων σε ιδιωτικό σκάφος, περισυλλέχθηκε από το πλήρωμα, εν μέσω θαλασσοταραχής.

Σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό έκανε λόγο για «διάσωση αλλοδαπού από το Ε/Γ Super Express στη θαλάσσια περιοχή 2,8 ν.μ. νότια της Τήνου μετά από ημιβύθιση ΤΧ Σκάφους». 

Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνεται η προσπάθεια του ναυαγού και η μάχη που έδινε με τα κύματα, πάνω σε σωστική λέμβο, μέχρι τη στιγμή της διάσωσής του.

Ο διασωθείς, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περίπου 40 ετών και έχει καταγωγή από τη Σερβία, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται στο λιμάνι της Ραφήνας.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT