Φωτιά στην Πάτρα: Εκτακτη σύσκεψη στο «Καραμανδάνειο» που εκκενώθηκε

Φωτιά στην Πάτρα: Εκτακτη σύσκεψη στο «Καραμανδάνειο» που εκκενώθηκε

«Η σύσκεψη πραγματοποιείται με κύριο σκοπό να αποτιμηθεί η μέχρι τώρα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο», δήλωσε στην «Κ» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτη σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, το οποίο εκκενώθηκε νωρίτερα, λόγω της πυρκαγιάς.

Οπως είπε στην «Κ» ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, «η σύσκεψη πραγματοποιείται με κύριο σκοπό να αποτιμηθεί η μέχρι τώρα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο».

Η φωτιά έφθασε στον περιβάλλοντα χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα νοσηλευόμενα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Σημειώνεται πως η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης, θέτοντας σε συναγερμός τις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στην εκκένωση περιοχών καθώς και τριών δομών υγείας.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς στο σημείο αναπτύχθηκαν περισσότεροι από 80 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 26 οχήματα. Από αέρος ρίψεις πραγματοποίησαν 10 εναέρια μέσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT