Παρατείνεται το πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ»

Παρατείνεται το πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ»

Η παράταση αφορά στην Παρέμβαση Ι (Ερευνα και ανάπτυξη από επιχειρήσεις), καθώς και στην Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράταση στις δύο παρεμβάσεις του προγράμματος «Ερευνώ – Καινοτομώ», δόθηκε από τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Ειδικότερα, η παράταση, σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση και της υφυπουργού Ανάπτυξης Ζωής Ράπτη, αφορά στην Παρέμβαση Ι (Ερευνα και ανάπτυξη από επιχειρήσεις), καθώς και στην Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς).

Για την Παρέμβαση Ι, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 30ή Ιουλίου και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 10 Ιουλίου. Για την Παρέμβαση ΙΙ, καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 17 Ιουλίου.

«Η δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Ερευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέσω του Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα”», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των δύο υπουργείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT