Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, o 38χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που είχε καταγγελθεί πέρσι από αθλήτριές του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ένας 38χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τριών ανήλικων αθλητριών του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταγγελθεί πέρσι από τις αθλήτριές του, οι οποίες σήμερα είναι 16 και 17 ετών αντίστοιχα. Οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται πως ήταν κατ’ εξακολούθηση και αφορούσαν το διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ακολούθησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 38χρονου σήμερα προπονητή και ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, μεταξύ άλλων, για το αδίκημα του βιασμού.

Κατά την απολογία του την Τετάρτη, ο 38χρονος χαρακτήρισε ψευδείς τις καταγγελίες, ενώ φέρεται να έκανε λόγο για «σκευωρία» εναντίον του, με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν την ανακρίτρια, η οποία, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT