Νεκρός 83χρονος λουόμενος στον Κορινό Πιερίας

Νεκρός 83χρονος λουόμενος στον Κορινό Πιερίας

Από το Κεντρικό Λιμεναχείο Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν επίσης από τη θάλασσα το τελευταίο 24ωρο, μια 76χρονη στη Λευκάδα και ένας 76χρονος στον Ωρωπό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 83χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Κορινός, στην Πιερία.

Στον ηλικιωμένο άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σημειώνεται επίσης ότι χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν από τη θάλασσα το τελευταίο 24ωρο, μια 76χρονη στη Λευκάδα και ένας 76χρονος στον Ωρωπό.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης ότι ένας 83χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή ΚΟΡΙΝΟΣ της Πιερίας. Στον 83χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT