Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 52χρονος που «έπεσε» από μπαλκόνι – 4 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 52χρονος που «έπεσε» από μπαλκόνι – 4 συλλήψεις

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, μετά από φραστικό επεισόδιο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξυλοκόπησαν τον 52χρονο και τον πέταξαν από το μπαλκόνι. Το θύμα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 52χρονος, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο κενό από ύψος 6,5 μέτρων, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωράει στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών για πιθανή εμπλοκή στο επεισόδιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται πως μετά από φραστικό επεισόδιο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξυλοκόπησαν τον 52χρονο και τον πέταξαν από το μπαλκόνι. Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται.

Στο σημείο κλήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας που προχώρησαν στη σύλληψη των τεσσάρων κατηγορουμένων, ηλικίας 20, 34, 35 και 24 ετών αντίστοιχα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εκ των συλληφθέντων έχει συγγενική σχέση με τον παθόντα.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη –κατά περίπτωση– για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Σημειώνεται πως κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν μία μεταλλική ράβδος και ένα μαχαίρι. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήραν προθεσμία και παραμένουν υπό κράτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT