Δολοφονία τοπογράφου: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Δολοφονία τοπογράφου: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 44χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στα δικαστήρια, ενώ η απολογία του ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες, με τον 44χρονο να παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 44χρονος με το βαρύ ποινικό παρελθόν αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο έγκλημα σε βάρος του τοπογράφου και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, υπάρχει οπτικό υλικό που τον συνδέει με το σκούτερ, το οποίο εμφανίζεται στον τόπο του εγκλήματος.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 44χρονου

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας, ο συνήγορος του 44χρονου, Νίκος Αλετράς, είπε πως ο εντολέας του δεν δέχεται την κατηγορία και αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ανέμεναν την απόφαση προσωρινής κράτησης και συμπλήρωσε ότι «νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μού έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Παράλληλα ο κ. Αλετράς συμπλήρωσε πως ο 44χρονος δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί απορία και στον ίδιο τον εντολέα μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT