Κεφαλονιά: Νεκρός στη θάλασσα εντοπίστηκε ο 20χρονος Νοτιοαφρικανός που αγνοούνταν

Κεφαλονιά: Νεκρός στη θάλασσα εντοπίστηκε ο 20χρονος Νοτιοαφρικανός που αγνοούνταν

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίστηκε στην Κεφαλονιά ο 20χρονος Νοτιοαφρικανός που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή του Ορμου της Σάμης. 

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, η σορός του νεαρού εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σάμης. Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν σε εξέλιξη ευρεία επιχείρηση από το Λιμενικό. 

Εκκληση για βοήθεια είχε απευθύνει και η μητέρα του 20χρονου μέσω social media. «Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Οσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin», ανέφερε σε ανάρτησή της. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα inkefalonia.gr, ο νεαρός βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) που πλησίαζε στον κόλπο της Σάμης. Kάποια στιγμή βούτηξε στη θάλασσα για να κολυμπήσει, αλλά δεν επέστρεψε σε αυτό και έκτοτε αγνοούνταν. 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις απογευματινές ώρες χτες ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Σάμης, Κεφαλληνίας, Ιθάκης και Ζακύνθου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακή, για περιστατικό αγνοούμενου 20χρονου αλλοδαπού κολυμβητή (υπήκοος Νότιας Αφρικής), στη θαλάσσια περιοχή του Ορμου Σάμης Κεφαλληνίας.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και από ιδιωτικά σκάφη.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη και η σορός του μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Σάμης.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Σάμης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT