Ιωάννινα: Συνελήφθη 16χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ιωάννινα: Συνελήφθη 16χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

H σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για την εξακρίβωση των συνθηκών τραυματισμού τριών αλλοδαπών, εκ των οποίων ένας ανήλικος, κατά τη διάρκεια συμπλοκής

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για την εξακρίβωση των συνθηκών τραυματισμού τριών αλλοδαπών, εκ των οποίων ένας ανήλικος, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Μετά το επεισόδιο, οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, επιτέθηκε και τραυμάτισε τους τρεις ομοεθνείς του, χρησιμοποιώντας μαχαίρι και ρόπαλα. Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Σημειώνεται πως ο 16χρονος, ο οποίος στερείται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων για τα περαιτέρω.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT