Λιμενικό: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων τις τελευταίες ώρες

Λιμενικό: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων τις τελευταίες ώρες

Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Θάσο, Ωρωπό, Πλαταμώνα και Νέα Μουδανιά

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το Λιμενικό. Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Θάσο, Ωρωπό, Πλαταμώνα και Νέα Μουδανιά.

Στη Θάσο, ένας 86χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία «Πλατάνα». Στον ηλικιωμένο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους και από το πλήρωμα ασθενοφόρου. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Θάσου, ενώ η σορός του άνδρα θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή «Αγκώνας» Αγίων Αποστόλων Καλάμου, όπου ένας 71χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο 71χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τοπικό Ιατρείο Σκάλας Ωρωπού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή του Ωρωπού, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Παράλληλα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή «Λεπτοκαρυά», στην Πιερία, ένας 90χρονος. Στον ηλικιωμένο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τέλος, τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι μια 76χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή «Φούρκας» στον Δήμο Κασσάνδρας. Η 76χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT