Πόρτο Ράφτη: Σοβαρό τροχαίο βυτιοφόρου με ΙΧ – Ενας νεκρός

Πόρτο Ράφτη: Σοβαρό τροχαίο βυτιοφόρου με ΙΧ – Ενας νεκρός

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, στο ρεύμα προς Πόρτο Ράφτη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στο 38ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη το απόγευμα, όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη σύγκρουση, το ΙΧ τυλίχθηκε στις φλόγες και χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Μετά τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική, τον οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Νωρίτερα, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. «Λόγω τροχαίου ατυχήματος ανάμεσα σε βυτιοφόρο και ΙΧΕ, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στη Λ. Πόρτο Ράφτη, στο ύψος του 34ου χιλιομέτρου», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, στο ρεύμα προς Πόρτο Ράφτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT