Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Η 36χρονη είχε υποβάλει μήνυση πριν από δύο ημέρες

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Η 36χρονη είχε υποβάλει μήνυση πριν από δύο ημέρες

Ο δράστης, αφού σκότωσε την σύζυγό του με την οποία ήταν σε διάσταση, έβαλε τέλος στη ζωή του. Η σύλληψή του μετά τη μήνυση δεν είχε καταστεί δυνατή στα όρια του αυτοφώρου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη γυναικοκτονία αυτή τη φορά στην Αμφιλοχία ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα των τραγικών γεγονότων με θύματα γυναίκες. Ειδικότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 43χρονος άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 36χρονη σύζυγό του με την οποία ήταν σε διάσταση και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Ολα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα στην οδό Λουτρού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Τη στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον “ουρανό” του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο δράστης βρέθηκε νεκρός σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων από το όχημα. 

Σημειώνεται ότι στις 11 Ιουλίου το θύμα είχε υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, για πράξεις που έλαβαν χώρα την 10η Ιουλίου στην Αμφιλοχία. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή ούτε να της χορηγηθεί panic button. 

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο αυτόχειρας διέμενε στο σπίτι του πατέρα του και με την εν διαστάσει σύζυγό του είχαν δυο παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT