Χαρδαλιάς: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το κύκλωμα εκβιαστών

Χαρδαλιάς: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το κύκλωμα εκβιαστών

Τι δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της εκβίασης σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων στην οποία μετείχαν και δημόσιοι υπάλληλοι κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς κοινοποίησε τη μηνυτήρια αναφορά του και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος πενταετίας όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί και αφορούν κρίσιμες υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου, αλλά και άλλες δημοτικές υπηρεσίες ή ανάλογες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Μετά την αναφορά του στις εισαγγελικές αρχές ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε τη διερεύνηση σε βάθος. Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα τα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη. Εχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι. 

Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν πολίτες. Ολοι κατά καιρούς κάνουν αναφορές, αλλά κανένας δεν πήγε στον εισαγγελέα. Μιλάμε για την τελευταία πενταετία. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση, θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT