Συνελήφθη για ναρκωτικά 31χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη για ναρκωτικά 31χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιείτο στη διεθνή διακίνηση ποσοτήτων κυρίως συνθετικών ναρκωτικών

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 31χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 31χρονος κατηγορείται ότι ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιείτο στη διεθνή διακίνηση ποσοτήτων κυρίως συνθετικών ναρκωτικών, διαπραγματευόμενος ο ίδιος με ηγετικά μέλη της οργάνωσης και δρώντας από τη χώρα μας.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς κατά τον έλεγχο των αποσκευών του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 φαρμακευτικά δισκία, 25,6 γραμμ. καπνιζόμενης ναρκωτικής ουσίας και φιαλίδια περιέχοντα ουσίες άγνωστης χημικής σύστασης. Ακόμα κατασχέθηκαν 450 γουάν Κίνας, 8 κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και φορητός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT