Αργυρούπολη: Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αττική

Αργυρούπολη: Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αττική

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης βρήκαν στην κατοχή του συλληφθέντος περισσότερα από 33 κιλά κάνναβης

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών διακινούσε σε περιοχές της Αττικής ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Αργυρούπολη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας της Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, αλλά και κατόπιν πολυήμερων ερευνών, πραγματοποιήθηκε χθες έλεγχος σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 41χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν επτά συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους επτά κιλών και 930 γραμμαρίων, καθώς και πέντε δέματα κατεργασμένης κάνναβης, τύπου «σοκολάτα», συνολικού βάρους 25 κιλών και 790 γραμμαρίων.

Αργυρούπολη: Συνελήφθη 41χρονος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αττική-1

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 41χρονου, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα πιστόλι κρότου και 41 φυσίγγια κρότου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα προσδοκώμενα κέρδη του 41χρονου από την εγκληματική του δράση εκτιμάται ότι θα έφταναν τις 200.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT