Ζάκυνθος: Δύο Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια – Ενας νεκρός, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Ζάκυνθος: Δύο Βρετανοί τουρίστες έπεσαν από μπαλκόνια – Ενας νεκρός, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Και στις δύο περιπτώσεις δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο πραγματοποιείται προανάκριση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν χθες στην περιοχή Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Το πρώτο συνέβη περίπου στις 15:00 όταν ένας Βρετανός τουρίστας 21 ετών, πιθανόν στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός, επίσης Βρετανός, εντοπίστηκε τραυματισμένος σοβαρά μπροστά από μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο πραγματοποιείται προανάκριση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT