Συνελήφθη εργοδότης για ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπό εργαζόμενο

Συνελήφθη εργοδότης για ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπό εργαζόμενο

Ο 49χρονος εργοδότης χτύπησε τον εργαζόμενό του και απηύθυνε υβριστικές εκφράσεις και απειλές, θίγοντας την εθνική καταγωγή του, σύμφωνα με την αστυνομία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη στο πλαίσιο αυτοφώρου ένας 49χρονος Ελληνας εργοδότης για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή σε βάρος ενός 27χρονου αλλοδαπού εργαζόμενου, με τα εγκλήματα να τελούνται με ρατσιστικό κίνητρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 49χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης συνεργείου, επιτέθηκε το απόγευμα της Τρίτης με γροθιές και λακτίσματα κατά του 27χρονου εργαζόμενου στην επιχείρησή του, με αφορμή διαφωνία στο πλαίσιο της εργασιακής τους σχέσης.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 49χρονος απηύθυνε υβριστικές εκφράσεις και απειλές, θίγοντας την εθνική καταγωγή του εργαζομένου του.

Στην προσπάθεια του αλλοδαπού να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, ο 49χρονος ξεκίνησε όχημα μέσα στο συνεργείο και αποπειράθηκε να τον χτυπήσει, καταδιώκοντάς τον με αυτό και σε κοντινή περιοχή, όπου προσέτρεξε ο 27χρονος.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT