Φωτιά στις Ερυθρές Αττικής – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Φωτιά στις Ερυθρές Αττικής – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πυρκαγιές σε δασικές εκτάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αττική και Αρκαδία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ισχυρές δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση φωτιάς που έχει ξεσπάσει στις Ερυθρές Αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 13.00 και για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 110 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα, 7 ελικόπτερα και 3 αεροσκάφη.

Λόγω της φωτιάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, προληπτικά απομακρύνονται παιδιά από την κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια. Ενώ πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Οινόης- Πόρτο Γερμενού, στο ύψος της Οδού Κιθαιρώνος. 

Παράλληλα, φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.30 σε δασική έκταση στο Καστράκι Αρκαδίας και δεν απειλεί μέχρι στιγμής κάποιον οικισμό.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 9ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT