Κύκλωμα εκβιαστών: Στη φυλακή ο «Αρκούδος», ο φερόμενος αρχηγός

Κύκλωμα εκβιαστών: Στη φυλακή ο «Αρκούδος», ο φερόμενος αρχηγός

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν από τις δικαστικές αρχές δύο ακόμα ύποπτοι του κυκλώματος εκβιαστών – ένας 59χρονος με το ψευδώνυμο «Αρκούδος», καθώς και ακόμη ένα άτομο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν από τις δικαστικές αρχές δύο ακόμα ύποπτοι του κυκλώματος εκβιαστών – ένας 59χρονος με το ψευδώνυμο «Αρκούδος» που φέρεται να ήταν ο αρχηγός της σπείρας, καθώς και ακόμη ένα άτομο.

Από τους 14 που απολογήθηκαν τα τελευταία δύο 24ωρα, οι εννέα έχουν προφυλακιστεί, ενώ στα πέντε άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ανάμεσα στους υπόπτους είναι και τέσσερα άτομα που είχαν συλληφθεί σε επεισόδια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Τα μέλη της σπείρας θεωρούνται, μεταξύ άλλων, υπεύθυνα για εκρήξεις, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς καθώς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από το οπλοστάσιό τους, και τα λοιπά ευρήματα που συνδέονται άμεσα με την εγκληματική τους δραστηριότητα. 

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 78 υποθέσεις εκβιασμών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κυρίως εστιατόρια, καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα, 5 εμπρησμοί καταστημάτων και οχήματος, 3 εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων, οικία και κατάστημα, καθώς και περίπτωση σωματικής βλάβης.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT