Σύλληψη ζευγαριού από το Μαρόκο για απόπειρα εκβίασης

Σύλληψη ζευγαριού από το Μαρόκο για απόπειρα εκβίασης

Εκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά σε πολυτελή θαλαμηγό, ιδιοκτησίας άνδρα αραβικής καταγωγής τον οποίο η γυναίκα κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη μίας γυναίκας και του συζύγου της για απόπειρα εκβίασης άνδρα αραβικής καταγωγής, τον οποίο είχε προηγουμένως καταγγείλει η γυναίκα για απόπειρα βιασμού, προέβησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η 39χρονη, ο σύζυγός της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, όλοι με καταγωγή από το Μαρόκο, έκαναν διακοπές στα ελληνικά νησιά σε πολυτελή θαλαμηγό.

Το σκάφος ανήκει στον καταγγελλόμενο άνδρα, ο οποίος διαθέτει και ελληνική υπηκοότητα.

Οπως αναφέρουν τα έγγραφα, την περασμένη Πέμπτη η γυναίκα κατήγγειλε τον άνδρα για απόπειρα βιασμού, με τις Αρχές να τον αναζητούν προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αλλά εκείνος είχε εξαφανιστεί. 

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη θαλαμηγό εντοπίστηκαν κάμερες, με τις Αρχές να αιτούνται πρόσβαση στο οπτικοακουστικό υλικό. 

Μέσα από την εξέταση των βίντεο αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα δεν είχε πέσει θύμα απόπειρας βιασμού, αλλά αντ’ αυτού προέκυψε πως είχε τσακωμούς με τον σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα είχε χειροδικήσει σε βάρος της.

Ασκήθηκε δίωξη κατά του ζευγαριού για απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και συνελήφθησαν. Η γυναίκα αρνήθηκε όλες τι κατηγορίες, τονίζοντας πως δεν υπήρχε λόγος να προβεί σε απειλή ή εκβίαση και αφέθηκε ελεύθερη. Ο σύζυγός της βρίσκεται υπό κράτηση.

Την έρευνα για το περιστατικό πραγματοποίησε το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT