Αρτέμιδα: Γρονθοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Αρτέμιδα: Γρονθοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Πριν από κάποιες ημέρες ο άνδρας φέρεται να είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό αυτή τη φορά από την περιοχή της Αρτέμιδας.

Συγκεκριμένα, ένας 32χρονος γρονθοκόπησε στις αρχές Ιουλίου την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η γυναίκα έντρομη κατέφυγε στο τμήμα ασφαλείας Σπάτων, ζήτησε βοήθεια και προχώρησε σε καταγγελία.

Η 27χρονη φέρεται να είπε ότι φοβάται για τη ζωή της και τη ζωή του ανήλικου γιου της. «Με έχει απειλήσει και στο παρελθόν. Εχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών και ποτών», είπε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, πριν από κάποιες ημέρες ο άνδρας φέρεται να είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τη νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ανήρτησε στο TikTok το εν λόγω βίντεο ενώ απειλώντας την το έστειλε στη μητέρα της 27χρονης, στον δικηγόρο της και στη γραμματέα του.

Αν και η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή, συμφώνησε να της εγκατασταθεί το panic button, ενώ της χορηγήθηκε και παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT