Συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

Συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από πυρά αγνώστων από την τουρκική πλευρά

Οι συνοριοφύλακες περιπολούσαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά από άγνωστα άτομα που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά δέχθηκαν Ελληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στο Σουφλί Εβρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε ένας συνοριοφύλακας, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Η κλινική του εικόνα είναι καλή. 

Τις έρευνες για το περιστατικό διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σήμερα Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Εβρου, Ελληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Ελληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT