Αρκαδία: Σε εξέλιξη έρευνες για υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα 64χρονο

Αρκαδία: Σε εξέλιξη έρευνες για υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα 64χρονο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σήμερα τα ξημερώματα το ΕΚΑΒ ενημέρωσε ότι ο άνδρας βρέθηκε στην πλατεία της κοινότητας χωρίς τις αισθήσεις του

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος 64χρονου στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα τα ξημερώματα το ΕΚΑΒ ενημέρωσε ότι βρέθηκε στην πλατεία της κοινότητας ένας 64χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στην συνέχεια, ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός του 64χρονου έφερε ίχνη σωματικών βλαβών στον λαιμό και το κεφάλι.

Στην συνέχεια παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης που ερευνούν την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις και συγκεντρώνουν στοιχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT