Αρκαδία: Συνελήφθη ζευγάρι για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονου

Αρκαδία: Συνελήφθη ζευγάρι για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 64χρονου

Οι συλληφθέντες διαπληκτίστηκαν με το θύμα μετά την λεκτική παρενόχληση σε βάρος της γυναίκας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενός 64χρονου, στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 41χρονο και μία 34χρονη, οι οποίοι φέρονται να διαπληκτίστηκαν αργά χθες το βράδυ με τον 64χρονο, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, όπου ήσαν καλεσμένοι και οι τρεις.

Αμέσως μετά τον διαπληκτισμό, ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος στην πλατεία της κοινότητας.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου, σύμφωνα με την Αστυνομία, να καταγγείλουν περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από τον 64χρονο.

Κατόπιν, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του άνδρα και της γυναίκας, οι οποίοι, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT