Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα Παραολυμπιονίκη

Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα Παραολυμπιονίκη

Κινούμενος στην οδό Πατησίων, ο 36χρονος οδηγός παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, και στη συνέχεια την εγκατέλειψε

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 36χρονου οδηγού, ο οποίος παρέσυρε γυναίκα με αμαξίδιο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε στο σημείο του τροχαίου, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο 36χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης, καθώς και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς, κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε την Παραολυμπιονίκη, η οποία βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για το τροχαίο και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τον 36χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Η Παραολυμπιονίκης υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT