Κυνουρία: Την Τετάρτη η απολογία του ζευγαριού για τον θάνατο του 64χρονου

Κυνουρία: Την Τετάρτη η απολογία του ζευγαριού για τον θάνατο του 64χρονου

Στον 41χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για απλή συνέργεια

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου την Κυριακή, στον Αγ. Πέτρο Κυνουρίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον 41χρονο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για απλή συνέργεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, σε βάφτιση όπου ήταν καλεσμένοι και οι τρεις. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να βρεθεί νεκρός ο 64χρονος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του ζευγαριού, πριν από τη συμπλοκή η κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από το θύμα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT