Ηράκλειο: Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο με θύμα τον 49χρονο Ελληνοκαναδό (βίντεο)

Ηράκλειο: Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο με θύμα τον 49χρονο Ελληνοκαναδό (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του θύματος και μελών της οικογένειάς του από το κατάστημα, ένας πελάτης ακουμπάει με το τσιγάρο του τον 49χρονο στο χέρι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο που καταγράφει το πώς ξεκίνησε το επεισόδιο, μέσα σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο,που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό 49χρονου Ελληνοκαναδού, έρχεται στο φως.

Οπως αποτυπώνεται στα πλάνα από κάμερα του καταστήματος που μετέδωσε το Cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν καθώς μέλη της οικογένειας του 49χρονου εξέρχονταν του χώρου. Καθώς αποχωρούσαν, ένας πελάτης, χωρίς να έχει οπτική επαφή μαζί του, φαίνεται να ακουμπάει με το τσιγάρο του τον Ελληνοκαναδό στο χέρι.

Εκείνος κοντοστέκεται και τον πλησιάζει, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν κουβέντες. Τότε, στο πλάνο εμφανίζεται ένα τρίτο πρόσωπο που παρεμβαίνει στον διάλογο και ζητάει από τον 49χρονο να αποχωρήσει. Σύντομα, στο σημείο συγκεντρώνονται και άλλα άτομα, ενώ καταγράφονται, μεταξύ άλλων, χειρονομίες και σπρωξίματα.

Υπενθυμίζεται πως από την προανάκριση που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών. Πρόκεται για δύο Ελληνες 32 ετών και 33 ετών, από τα Ζωνιανά ο πρώτος και το Μαλεβίζι Ηρακλείου ο δεύτερος, οι οποίοι αναζητούνται.

Ο ξυλοδαρμός είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του θύματος, το οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργικές και νευροχειρουργικές επεμβάσεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT