Πύργος: Συνελήφθη 37χρονος για απόπειρα δολοφονίας μιας 14χρονης

Πύργος: Συνελήφθη 37χρονος για απόπειρα δολοφονίας μιας 14χρονης

Ο 37χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει τη 14χρονη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας 14χρονης βρίσκεται ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, έπειτα από σχετική καταγγελία, ο 37χρονος διαπληκτίστηκε, για άγνωστο ακόμα λόγο, με έναν 35χρονο σε περιοχή του Πύργου.

Κατόπιν ο 37χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει τη 14χρονη κόρη του 35χρονου. Επίσης, ο 37χρονος κατηγορείται ότι προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στον 35χρονο και στον 38χρονο αδερφό του.

Αμέσως μετά, ο 35χρονος, μαζί με τον 38χρονο αδερφό του και έναν 59χρονο, τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον 37χρονο, προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του και τον απείλησαν με ένα πιστόλι.

Εκτός από τον 37χρονο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 35χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Για τα ίδια αδικήματα κατηγορούνται ακόμη δύο άνδρες τα πλήρη στοιχεία των οποίων, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT