Καταδίωξη στις Αχαρνές – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Καταδίωξη στις Αχαρνές – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ο 29χρονος κατηγορείται για ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, φθορές και απείθεια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταδίωξη έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών. 

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 14.00 στην οδό Μόρνου, όταν 29χρονος άνδρας προσέγγισε ένα προσωρινά σταθμευμένο όχημα και με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τον 55χρονο οδηγό που βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Αφού του αφαίρεσε το τσαντάκι με κινητό τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να αναζητούν τον δράστη και τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Αλεβίζου. Αμέσως του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. 

Επί της οδού Αγ. Λουκά στο Ηράκλειο, το όχημα συγκρούστηκε σε σταθμευμένα Ι.Χ., με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί, και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός. Λίγο αργότερα όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οδό Πίνδου στο Ηράκλειο και κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, τραυματίζοντας ελαφρά στο δεξί χέρι έναν αστυνομικό. 

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «401» για παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 29χρονος κατηγορείται για ληστεία, βία κατά υπαλλήλων, φθορές και απείθεια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT