Βοιωτία: 32χρονη κατήγγειλε αρπαγή και βιασμό από τέσσερις άνδρες

Βοιωτία: 32χρονη κατήγγειλε αρπαγή και βιασμό από τέσσερις άνδρες

Τι υποστήριξε η 32χρονη στους αστυνομικούς

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες κατήγγειλε πως έπεσε χθες το πρωί μια 32χρονη σε περιοχή της Βοιωτίας. 

Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να κατέθεσε, χθες το πρωί πήγε στην παραλία του Αγ. Ισιδώρου, μετά από ραντεβού που είχε κανονίσει με έναν άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. 

Οταν έφτασε στο σημείο που είχαν δώσει ραντεβού επί της παραλιακής οδού, σύμφωνα με την καταγγελία, τέσσερις άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ., χρώματος μαύρου, την πλησίασαν και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια, με τη βοήθεια των υπολοίπων τριών, την έβαλε στο όχημα

Οπως ισχυρίστηκε το θύμα στους αστυνομικούς, αφού την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, περίπου δέκα λεπτά από το σημείο της αρπαγής, με τη χρήση σωματικής βίας τη βίασαν και την εγκατέλειψαν σε σημείο το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει. 

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας, ο ένας εκ των δραστών ήταν καστανόξανθος και ψηλός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT