Κόρινθος: Aνατίναξαν ΑΤΜ σούπερ μάρκετ αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό

Κόρινθος: Aνατίναξαν ΑΤΜ σούπερ μάρκετ αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό

Οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ, έκοψαν τιμήματα του μηχανήματος, αφαίρεσαν, άγνωστο μέχρι τώρα, χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, που ήταν εγκατεστημένο σε σούπερ – μάρκετ στην περιοχή των Ισθμίων της Κορινθίας, ανατίναξαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα και στη συνέχεια αφαίρεσαν, άγνωστο μέχρι τώρα, χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες έφθασαν έξω από το σούπερ μάρκετ με αυτοκίνητο και κατόπιν προκάλεσαν ζημιές με το όχημα στην πρόσοψη του καταστήματος.

Αμέσως μετά προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ, έκοψαν τιμήματα του μηχανήματος, αφαίρεσαν, άγνωστο μέχρι τώρα, χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η λεία των δραστών φτάνει τις 60.000 ευρώ.

Αστυνομικοί που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν συλλέξει στοιχεία από το σημείο της έκρηξης και παράλληλα αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT