Φωτιά τώρα στα Καλύβια – Προειδοποιητικό 112 στους κατοίκους

Φωτιά τώρα στα Καλύβια – Προειδοποιητικό 112 στους κατοίκους

Εχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ κοντά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες. Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Σουνίου, από το ύψος της λεωφόρου Λαυρίου προς Καλύβια

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή σε χαμηλή βλάστηση στα Καλύβια Θορικού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 5, ανάμεσα σε Καλύβια Θορικού και Κουβαρά Αττικής, ενώ κοντά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες.

Για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Σουνίου, από το ύψος της λεωφόρου Λαυρίου προς Καλύβια.

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Νέος Κουβαράς Αττικής. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε το μήνυμα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT