Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία – 4 νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία – 4 νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Δύο γονείς και δύο ανήλικα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν νταλίκα εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με τρία Ι.Χ.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο γονείς και δύο παιδιά, ηλικίας ενός έτους και 13 χρόνων, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στην Ελαία, στη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., νεκροί είναι ένας 38χρονος, η ενός έτους κόρη του, ένας 44χρονος και η 13χρονη κόρη του, ενώ έχουν τραυματιστεί σοβαρά ο 6χρονος γιος του 38χρονου και ο 19χρονος γιος του 44χρονου.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, η νταλίκα που οδηγούσε 39χρονος, με κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, εισήλθε, για άγνωστη ακόμα αιτία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, η νταλίκα ανετράπη και συγκρούστηκε διαδοχικά με τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Η νταλίκα συγκρούστηκε πρώτα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 38χρονη σύζυγός του, η ενός έτους κόρη τους και ο 6χρονος γιoς του.

Ακολούθως, η νταλίκα συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαιναν σε αυτό, η 13χρονη κόρη του, ο 19χρονος γιος του και η 66χρονη γιαγιά τους. Τέλος, σημειώθηκε σύγκρουση και με τρίτο Ι.Χ., το οποίο οδηγούσε ένας 35χρονος και στο οποίο επέβαινε ένας 66χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στα οχήματα και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Από τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος, ο 44χρονος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ενώ απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι ο 6χρονος, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και ο 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα η 38χρονη σύζυγος του οδηγού του πρώτου Ι.Χ., η 66χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρίτου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Ερευνες για τα ακριβή αίτια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Αστυνομία.

Δείτε εικόνες

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία – 4 νεκροί ο τραγικός απολογισμός-1

INTIME News

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία – 4 νεκροί ο τραγικός απολογισμός-2
INTIME News

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία – 4 νεκροί ο τραγικός απολογισμός-3
INTIME News
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT