Κρήτη: Ληστεία κατά τη μεταφορά ακριβών κοσμημάτων καταγγέλλει επιχειρηματίας

Κρήτη: Ληστεία κατά τη μεταφορά ακριβών κοσμημάτων καταγγέλλει επιχειρηματίας

Ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 400.000 ευρώ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ληστεία με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές μια ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου, σε περιοχή του νομού Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Οπως αναφέρει το τοπικό Cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Στην καταγγελία της, η γυναίκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που τα κοσμήματα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, έχει να κάνει με το γεγονός πως μετέφερε στο σπίτι της τα ακριβότερα από αυτά, για λόγους ασφάλειας.

Οπως είπε στους αστυνομικούς, ενώ είχε φθάσει μόλις στο σπίτι της, δέχθηκε την επίθεση αγνώστου, ο οποίος την έβγαλε στο δρόμο, πήρε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της καταγγελίας από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια γυναίκα έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα ληστείας στο κατάστημά της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT