Νέα κρούσματα πανώλης σε Κορινθία και Λάρισα – Σε κτηνοτροφικές μονάδες

Νέα κρούσματα πανώλης σε Κορινθία και Λάρισα – Σε κτηνοτροφικές μονάδες

Δύο νέα κρούσματα πανώλης εντοπίστηκαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στην ορεινή Κορινθία και στη Φαλάνη Λάρισας

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα κρούσματα πανώλης εντοπίστηκαν σε κτηνοτροφικές μονάδες, σε Κορινθία και Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε σε περιοχή της ορεινής Κορινθίας, ενώ το δεύτερο στη Φαλάνη Λάρισας, μετά τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στις ζώνες επιτήρησης. 

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη λήψη των επιβεβλημένων από τον ευρωπαϊκό κανονισμό μέτρα με στόχο τον περιορισμό και την εκρίζωση της νόσου σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Στη σύσκεψη θα παραστεί, μεταξύ άλλων, ο γ.γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Πάτρα.

Σχετικά με τα μέτρα προστασίας που θα ισχύσουν στην περιοχή, αυτά θα αποφασιστούν στην αυριανή σύσκεψη, μεταδίδει η ΕΡΤ. Οι Αρχές διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT