54χρονος πουλούσε ghostphones σε εγκληματίες – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

54χρονος πουλούσε ghostphones σε εγκληματίες – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Kατασχέθηκαν 2.100 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, 6.090 κάρτες ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας, το ποσό των 9.020 ευρώ, μία πλαστή άδεια διαμονής και δύο κινητά

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 54χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι παρείχε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (ghostphones) σε άτομα που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες με σκοπό τον δυσχερή εντοπισμό τους, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σε βάρος του 54χρονου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και στην κατοχή του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 2.100 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, 6.090 κάρτες ανανέωσης κινητής τηλεφωνίας, το ποσό των 9.020 ευρώ, μία πλαστή άδεια διαμονής και δύο κινητά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT