Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο

Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με τρένο

Η εκδοχή του ιδιοκτήτη του φορτηγού. Τι υποστήριξε ο οδηγός

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού που συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία έξω από την Αυλίδα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός κατηγορείται για επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες, ενώ σε αλκοτέστ που πραγματοποιήθηκε, δεν βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του φορτηγού, ο οδηγός ανέφερε πως έσκασε το λαστιχο και το όχημα κατέληξε κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Μετά από λίγα λεπτά, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, από το σημείο πέρασε η αμοξοστοιχία, η οποία συγκρούστηκε με το φορτηγό.

Υπενθυμίζεται πως από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα, τα οποία διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, οι δύο μηχανοδηγοί πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την καμπίνα μηχανοδήγησης, πριν από τη σύγκρουση. Το ατύχημα, προκάλεσε τη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής επιχείρησε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών και δρομολογήθηκαν λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT