Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του τοπογράφου

Ψυχικό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του τοπογράφου

Τη στιγμή της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, καταγράφει βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σκληρές εικόνες

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, καταγράφει βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας στο σημείο, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 54χρονος δέχεται εξ επαφής τα πυρά του δράστη, ο οποίος έχει σταματήσει το δίκυκλό του, δίπλα στο παράθυρο του αυτοκινήτου που επιβαίνει το θύμα.

Ο δράστης ρίχνει 16 σφαίρες εναντίον του τοπογράφου και στη συνέχεια καταγράφεται η στιγμή που ανοίγει εκ νέου πυρ, προτού τραπεί σε φυγή.

 

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου. Το στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του ήταν το πλούσιο υλικό που συγκέντρωσαν από βίντεο πριν και μετά τη δολοφονία.

Ειδικότερα, από την ανάλυση του οπτικού υλικού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν, ότι ο εκτελεστής, μετά τη δολοφονία έφτασε με το μαύρο σκούτερ στην περιοχή του Ζωγράφου, το στάθμευσε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας και επιβιβάστηκε στη δική του – μεγαλύτερου κυβισμού – μοτοσικλέτα.

Τόσο η μοτοσικλέτα του 44χρονου όσο και το σκούτερ που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Εμπλεκόταν στην απαγωγή Παναγόπουλου

Ο 44χρονος δεν είναι άγνωστος στις αστυνομικές Αρχές. Φέρεται να είχε φυσική παρουσία στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009 και είχε επίσης σχέσεις με γνωστό Ελληνα βαρυποινίτη – μέλος της λεγόμενης GREEK MAFIA – που σύμφωνα με τις αρχές ήταν ανάμεσα στους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης. 

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά τελικά η ποινή του μειώθηκε στα 15 χρόνια. Ο 44χρονος έχει κατηγορηθεί για ληστείες σε επαρχιακές πόλεις, για ξυλοδαρμούς και για εκβιάσεις καταστηματαρχών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT