Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα σε Αττική, Σάμο, Κιλκίς και Καβάλα

Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα σε Αττική, Σάμο, Κιλκίς και Καβάλα

Στη σύλληψη 4 ατόμων για πρόκληση πυρκαγιών προχώρησαν υπάλληλοι της Πυροσβεστικής. Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πέντε περιπτώσεις, με τη συνολική τους αξία να ξεπερνά τα 13.000 ευρώ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για πρόκληση πυρκαγιών προχώρησαν το τελευταίο 48ωρο ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε Σάμο, Κιλκίς, Ωρωπό και Αρτέμιδα. Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα αξίας 9.515 ευρώ.

Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης σε δύο ακόμα περιπτώσεις, σε Καβάλα (937 ευρώ) και Πόρτο Ράφτη (2.625 ευρώ) αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθη στις 5 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙΠΥΝ Σάμου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, στη θέση “Καμπλάκι Μυκάλης”, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στη νήσο Σάμο και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.281,25 ευρώ.

Συνελήφθη στις 5 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κιλκίς, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Καραθοδωρέικα, του Δήμου Παιονίας, στο Κιλκίς.

Συνελήφθη χθες, 6 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Οινοφύτων, ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Ασπροχώρι, της Δ.Κ. Αυλώνος, του Δήμου Ωρωπού στην Αττική και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.609 ευρώ.

Συνελήφθη σήμερα, 7 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, ημεδαπός, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών προκαλώντας πυρκαγιά εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Αρτέμιδας, του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625 ευρώ.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,5 ευρώ, σήμερα 7 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελευθερούπολης, σε ημεδαπό, για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην επαρχιακή οδό Αγίου Ανδρέα – Ελευθερούπολης, στην Καβάλα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.625 ευρώ, σήμερα 7 Αυγούστου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση φυτικής βλάστησης εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Πόρτο Ράφτη, του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, στην Αττική».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT