Νέα Φιλαδέλφεια: Εξι συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξι συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα 30 περίπου ατόμων εκτόξευσε καρέκλες, πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα εναντίον αστυνομικών. Κατασχέθηκαν δέκα δίκυκλα, αναδιπλούμενος σουγιάς και μαχαίρι

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη έξι ατόμων για επίθεση σε βάρος αστυνομικών, την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 28, 23, 22, 20 και 17 ετών, κατηγορούνται για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα 100 ατόμων, που επέβαιναν σε δίκυκλα, προσέγγισαν το απόγευμα της Πέμπτης δύο άτομα στην περιοχή του Περιστερίου. Σε βάρος των ατόμων αυτών, σημειώθηκε επίθεση με οπαδικό υπόβαθρο, ενώ ένας εκ των δύο τραυματίστηκε.

Αστυνομικοί εντόπισαν τα μηχανάκια να κινούνται στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ στη συνέχεια στάθμευσαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ομάδα 30 περίπου ατόμων εκδήλωσε επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών, εκτοξεύοντας εναντίον τους καρέκλες, πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα.

Από τις επιθέσεις προκλήθηκε φθορά σε δύο περιπολικά οχήματα, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν προς το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ωστόσο, αστυνομικοί τους ακολούθησαν και τους ακινητοποίησαν.

Ενας εκ των κατηγορουμένων αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, ενώ κατασχέθηκαν δέκα δίκυκλα που εντοπίστηκαν σταθμευμένα στο σημείο έναρξης της επίθεσης. Από το σημείο κατασχέθηκε επίσης αναδιπλούμενος σουγιάς, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Δείτε εικόνες

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξι συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς-1
Νέα Φιλαδέλφεια: Εξι συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς-2
Νέα Φιλαδέλφεια: Εξι συλλήψεις για την επίθεση σε αστυνομικούς-3

Φωτογραφίες: ΕΛ.ΑΣ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT