Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία 40χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Σπάρτη: Τη Δευτέρα η απολογία 40χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 40χρονος, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής σε χωριό της Σπάρτης, με την κατηγορία ότι βίαζε επί χρόνια την 9χρονη κόρη του.

Ο 40χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί. Κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων. Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Την καταγγελία εις βάρος του έκανε η πρώην σύζυγός του, το βράδυ της Πέμπτης, αφού ο 11χρονος αδερφός του κοριτσιού της είπε ότι παρατήρησε «περίεργη συμπεριφορά» ανάμεσα στον πατέρα τους και το κορίτσι. Επειτα από ερωτήσεις της μητέρας, το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και της εκμυστηρεύτηκε τι συνέβαινε. Είπε επίσης ότι δεν είχε μιλήσει, διότι ο 40χρονος της έλεγε ότι «θα έβαζαν τον μπαμπά στη φυλακή, επειδή τους ζηλεύουν».

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Σπάρτης τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής. Στο κινητό του εντόπισαν δεκάδες φωτογραφίες και δύο βίντεο με πορνογραφικό υλικό με το παιδί. Κατασχέθηκαν επίσης δύο παιχνιδομηχανές που έχουν σταλεί για περαιτέρω διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Η 9χρονη αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT