Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Πρώτη φορά βλέπουμε πυρκαγιά τέτοιας έκτασης μέσα στον δήμο»

Δήμαρχος Χαλανδρίου: «Πρώτη φορά βλέπουμε πυρκαγιά τέτοιας έκτασης μέσα στον δήμο»

«Κάτω από την Αναπαύσεως υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Εν ολίγοις, μέτωπο στο Χαλάνδρι δεν υπάρχει», δήλωσε στην «Κ» ο δήμαρχος της περιοχής

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάσπαρτες εστίες καίνε αυτή την ώρα κάτω από τη λεωφόρο Αναπαύσεως σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσο τονίζοντας ότι «στο Χαλάνδρι μέτωπο δεν υπάρχει». 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Κ» ο δήμαρχος της περιοχής, «η πυρκαγιά πέρασε στον δήμο μας από τη Νέα Πεντέλη μέσω του ρέματος Βριλησσού. Εφτασε στην περιοχή του νεκροταφείου και από εκεί στο Ανω Πάτημα πάνω από την Αναπαύσεως όπου έκαψε ένα σπίτι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργή εστία εκεί».

«Κάτω από την Αναπαύσεως υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Εν ολίγοις, μέτωπο στο Χαλάνδρι δεν υπάρχει. Μαρμαράδικα πέριξ του νεκροταφείου έχουν υποστεί ζημιές. Πρώτη φορά βλέπουμε πυρκαγιά τέτοιας έκτασης μέσα στο Χαλάνδρι και μάλιστα πυρκαγιά που έχει έρθει από τόσο μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσος. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT