Χαλκιδική: Προφυλακίστηκε πρώην αστυνομικός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

Χαλκιδική: Προφυλακίστηκε πρώην αστυνομικός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

Συμμετείχε σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών με ακόμη τέσσερα άτομα, έναν εν ενεργεία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και δύο ιδιώτες.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προφυλάκιση του πρώην αστυνομικού, ο οποίος μαζί με ένα πυροσβέστη, κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πολυγύρου. Ο πυροσβέστης, που είχε συλληφθεί μαζί του αφέθηκε ελεύθερος.

Για την ίδια υπόθεση στη Χαλκιδική έχουν συλληφθεί επίσης εν ενεργεία αστυνομικός και δύο ιδιώτες.

Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για -κατά περίπτωση- εγκληματική οργάνωση και παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Το κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών για να καλύψει τη δράση του χρησιμοποιούσε κωδικοποιημένες λέξεις για τα ναρκωτικά όπως «παντελόνι» ή «πράγμα».

Η σύλληψη του πρώην αστυνομικού και του υπαρχιπυροσβέστη έγινε έξω από παραλιακό κέντρο της Χαλκιδικής, μετά από μεταξύ τους συνάντηση. Πάνω στον πρώην αστυνομικό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41,55 γραμμάρια κοκαΐνης ενώ ο πυροσβέστης συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 1,87 γραμμάρια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT