Φωτιά στη Γλυφάδα: Προσήχθησαν δύο ανήλικοι και οι γονείς τους

Φωτιά στη Γλυφάδα: Προσήχθησαν δύο ανήλικοι και οι γονείς τους

Οι δύο μαθητές Γυμνασίου οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ενώ στη συνέχεια, την υπόθεση ανέλαβε η ανακριτική υπηρεσία της Πυροσβεστικής

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προσαγωγή δύο ανηλίκων που φέρονται να εμπλέκονται στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 8 στην περιοχή της Τερψιθέας, στην Ανω Γλυφάδα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο μαθητές Γυμνασίου οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, όπου και έδωσαν κατάθεση. Κατόπιν, την υπόθεση ανέλαβε η ανακριτική υπηρεσία της Πυροσβεστικής.

Σε ανακοίνωσή του νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμος Γλυφάδας ανέφερε πως «στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, που είναι δύσβατο και μη προσβάσιμο από οχήματα, έφτασε άμεσα η πολιτική μας προστασία και οι εθελοντές μας που περιπολούσαν στην περιοχή και η πυροσβεστική που επιχείρησε μάλιστα με δύο ελικόπτερα και η πυρκαγιά έσβησε. Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η σημερινή πυρκαγιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT