Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός στο Πάτημα Βριλησσίων

Φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός στο Πάτημα Βριλησσίων

Η σορός μίας γυναίκας βρέθηκε εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της πυροσβεστικής που δίνει για δεύτερη νύχτα μάχη με τις φλόγες

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυροσβέστες εντόπισαν μία απανθρακωμένη σορό στο Πάτημα Βριλησσίων, όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η σορός μίας γυναίκας βρέθηκε εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της πυροσβεστικής που δίνει για δεύτερη νύχτα μάχη με τις φλόγες, σε πολλαπλά μέτωπα. 

Οι πυροσβέστες εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής από το Βαρνάβα, και σάρωσε την Αττική διασχίζοντας Μαραθώνα, Πεντέλη, Διόνυσο, Βριλήσσια και Πάτημα Χαλανδρίου, φτάνοντας ως τον Γέρακα.

Διαβάστε εδώ, λεπτό προς λεπτό, τις εξελίξεις της Δευτέρας στα πύρινα μέτωπα.

Στην τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, το βράδυ της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος Τύπου πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης της υπηρεσίας δήλωσε πως παρότι δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, οι ενεργές εστίες είναι πολλές και οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT