Θάνατος γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει»

Θάνατος γυναίκας στο Πάτημα Χαλανδρίου: «Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει»

Τι δήλωσαν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όπου εντοπίστηκε η γυναίκα, και ένας κάτοικος της περιοχής

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου όταν παγιδεύτηκε στις φλόγες της πυρκαγιάς που μαινόταν στην περιοχή. Η σορός της βρέθηκε εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της πυροσβεστικής.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατασκευής στεφάνων, όπου εντοπίστηκε η 60χρονη, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο η γυναίκα δεν εγκατέλειψε την επιχείρηση.

«Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει», είπε ο ιδιοκτήτης, ενώ πρόσθεσε: «δεν ξέρω τι να σας πω κι εγώ εκπλήσσομαι». «Αλλά πώς έμεινε εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω. Κι εγώ τα έχω χαμένα […]» ανέφερε.

Κάτοικος της περιοχής που κάηκε το σπίτι του ανέφερε στην ΕΡΤ ότι «κάηκε όλο το σπίτι, είναι το διπλανό σπίτι και δυστυχώς έγινε και αυτό στάχτη. Αλλά το μεγάλο θέμα είναι ότι χάσαμε τη φίλη τη Νάντια[…] Απλά χάσαμε μια πολύ καλή φίλη[…]».

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά στη βιοτεχνία προφανώς προκλήθηκε από κουκουνάρι που εκτινάχθηκε στην επιχείρηση.

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT