Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στο πλοίο από Τήνο για Ραφήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στο πλοίο από Τήνο για Ραφήνα

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι, οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν και κρατούνται

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι, οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν και κρατούνται, μετά το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού στο επιβατηγό πλοίο «Super Express», που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες του πλοίου, εκ των οποίων τρεις ήταν ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών.

Κατά πληροφορίες, δύο άνδρες χειροδίκησαν ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας από τους δύο έβγαλε και όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η συμπλοκή σημειώθηκε όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε παρέα ατόμων να μην κάνουν φασαρία. Στο πλοίο, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θήρα – Ιος – Πάρος – Μύκονος – Τήνος – Ραφήνα, επέβαιναν 717 άτομα.

Μέλη του πληρώματος παρενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτέλεσμα το πλοίο να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT