Πειραιάς: Συνελήφθη 33χρονος που λήστεψε έγκυο σε κατάστημα

Πειραιάς: Συνελήφθη 33χρονος που λήστεψε έγκυο σε κατάστημα

Εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος εγκυμονούσας υπαλλήλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 33χρονου ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ’ επάγγελμα και παράβαση του νόμου περί όπλων, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το πρωί της Τρίτης, ο 33χρονος εισήλθε σε κατάστημα της περιοχής και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος εγκυμονούσας υπαλλήλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για τη ληστεία και προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της εν λόγω ληστείας. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε ως δράστης επιπλέον δύο περιπτώσεων ληστειών, που έλαβαν χώρα στις 7 και 12 Αυγούστου, σε καταστήματα στην περιοχή του Πειραιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT